Το ζυθοποιείο μας βρίσκεται στον Κάμπο της Χίου, ένα μικρό εργαστήριο (ίσως το πιο μικρό στην Ελλάδα) που παράγει από το 2012 την Φρέσκια Μπύρα Χίου. Εδώ μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από την διαδικασία παραγωγής. Ο χώρος μας είναι μικρός και σε 100 περίπου τετραγωνικά στεγάζονται βραστήρας δεξαμενές, εμφιαλωτικό κτλ.

Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές στους επισκέπτες που θα ήθελαν να δουν στις μικρές εγκαταστάσεις,  να δοκιμάσουν φρέσκια μπύρα κατ’ ευθείαν από τη δεξαμενή, ή να φύγουν φορτωμένοι με μπουκάλια, ποτήρια, σουβέρ και μπλουζάκια. Αν λοιπόν περνάτε από τον Κάμπο σταματήστε για 5 λεπτά, να σας κεράσουμε μια μπύρα και να σας εξηγήσουμε – δείξουμε με ποιο τρόπο φτιάχνουμε τις μπύρες μας.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο Tripadvisor και στο Foursquare .

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Κωσταρή για τις φωτογραφίες.