Το ζυθοποιείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011, ενώ η πρώτη μπύρα εμφιαλώθηκε αρχές του 2012. Σε έναν χώρο ισόγειο στην περιοχή του Κάμπου της Χίου σε περίπου 100 τμ στεγάζονταν τότε όλος ο εξοπλισμος παραγωγής (βραστήρας, δεξαμενές, εμφιαλωτικό κτλ). Ήταν ένα από τα πρώτα μικροζυθοποιία στην Ελλάδα και σίγουρα το πιο μικρό. Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από την διαδικασία παραγωγής.
Το 2019 ο χώρος παραγωγής μεταφέρθηκε κοντά στην περιοχή των Βαβύλων (μικρό χωριό στη Χίο). Ο χώρος είναι αρκετά μεγαλύτερος. Και μπορεί και καλύπτει τις ανάγκες παραγωγής.
Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές στους επισκέπτες που θα ήθελαν να δουν στις μικρές εγκαταστάσεις, να δοκιμάσουν φρέσκια μπύρα κατ’ ευθείαν από τη δεξαμενή, ή να φύγουν φορτωμένοι με μπουκάλια, ποτήρια, σουβέρ και μπλουζάκια. Αν λοιπόν περνάτε από τους Βαβύλους σταματήστε για 5 λεπτά, να σας κεράσουμε μια μπύρα και να σας εξηγήσουμε – δείξουμε με ποιο τρόπο φτιάχνουμε τις μπύρες μας.
Περισσότερες πληροφορίες, ωράριο λειτουργίας κτλ μπορείτε να βρείτε στο GOOGLE PAGE μας.
Και αν θέλετε να αφήσετε μια κριτική – αξιολόγηση θα ήταν χαρά μας .
Κάποιες ίσως παλαιότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο Tripadvisor και στο σχεδόν νεκρό Foursquare
Ευχαριστούμε τον Γιάννη Κωσταρή για τις παραπάνω φωτογραφίες.